HAUL - sommarkläder

Innehåller affiliate-länkar

Nelly

Älskar denna!! Dock var den liite för stor så borde kanske tagit en mindre storlek, men den går att dra åt med banden i ryggen iallafall så det funkar. Denna funderar jag på att ha på Summerburst faktiskt.

H&M

Denna är ju såå gullig, som jag skrivit innan har jag lite svårt för att bestämma mig om jag gillar gulliga eller coola kläder haha. Men tror jag kommit fram till att det får bli något mellanting hehe. Denna tvärtemot blusen innan skulle jag nog tagit en större storlek då jag hade svårt att knappa den haha... men orkar inte lämna tillbaks så det får funka.

H&M

En simpel croptop som nog kommer användas till många outfits i sommar!

Missguided

En lite cargo-inspirerad kjol som jag tyckte var såå snygg, har verkligen fått en grej för den här safari-trenden och kommer lätt ta med det inför sommaren. Den här funderar jag också på att ha på Summerburst, matchat till den vita blusen har jag tänkt!

Na-kd

Tycker den här är såå cool och ja som ni märker har jag verkligen en grej för beige, denna har jag använt flera gånger redan och kommer lätt använda mer i sommar. Den är dock väldigt genomskinlig vill jag varna om men jag personligen skiter verkligen i sånt haha men annars behövs det nog nipplescovers alternativt någon bh ifall man ej ville exposa;-)

H&M

Nu får ni tänka bort att den är väldigt skrynklig då haha, men jag har velat ha en sånhär playsuit ett tag och så hitta jag denna på H&M som var rätt billig ändå. Egentligen är jag på jakt efter någon med ett bälte i midjan istället så ska fortsätta leta efter det. tycker det ser mer clean ut än snörning som den här har. Men jag gillar denna ändå och kommer behålla den.

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229