Hatkärlek till söndagar

Söndag idag och jag både hatar och älskar det. Det positiva med den här söndagen är att jag faktiskt kan ligga i sängen hela dagen och bara kolla serier, youtube och surfa runt på shoppingsidor, har nämligen inget plugg alls att göra idag. Det negativa är ju att det är slutet på helgen och dags för skola igen imorgon. Men nästa vecka går jag endast tre dagar då vi är lediga torsdag och fredag, hur skönt?! Lutar också mot Stockholm på torsdag vilket jag ser fram emot! 

Min helg har varit bra iaf, i fredags var jag som sagt på fest och kan väl inte säga att det blev jättelyckat, förfesten var kul åtminstone. :-) Igår tog jag det lugnt hela dagen tills Hannah och Amanda kom hem till mig, det blev verkligen en så himla mysig kväll! Vi lagade hamburgare med pommes och hann med att prata om allt möjligt, bästa. <333 

Idag har jag som sagt spenderat all tid genom att ligga i sängen, har även nätshoppat lite, är liiite lyckligare nu måste jag erkänna. Men hoppas ni haft en bra helg, nu ska man bara ta sig igenom tre skoldagar innan det är dags för ledighet igen, det klarar jag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229