Instagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildaboman

Grekland och Italien goals

Milano - En storstad jag har velat åka till såå länge, har redan kollat upp lite flyg och hotell och man kan få det väldigt billigt faktiskt! Så inte helt omöjligt att detta skulle kunna bli nästa resa...

Portofino - En stad jag upptäckt på senare tid, och wooow? Ser ni ens hur fint? Hit SKA jag åka, har dock läst att det är en väldigt dyr och lyxig stad, så här kan man kanske inte spendera för många dagar. Det tar bara 2 h med tåg från Milano till Portofino, så en tanke är att man åker dit över dagen bara, tror inte jag har råd att vara där längre än så haha.

Venedig - Om jag åker till Milano och Portofino kan jag tänka mig att även åka tåg till Venedig över dagen, eller att man stannar där en-två nätter. Av bilder och videos jag sett från denna stad ser det helt fantastiskt ut, om jag besöker denna stad måste jag åka gondol, står verkligen på min bucketlist.

Zakynthos - Nog om Italien och över till Grekland. Vill så gärna upptäcka öarna i Grekland, men först på listan står nog Zakynthos. Detta är verkligen min drömresa, vill simma med sköldpaddor och hoppa från klippor haha, åhh vad jag vill hit.

Mykonos - En annan ö i Grekland som verkar så himla fin, har sett lite bilder från Kenzas resa där hehe och det verkar drömmigt.

Santorini - Asså wow, hit måste jag någon dag! Det ser nästan overkligt ut, älskar de vitblå husen <3

  • Resor

Gillar

Kommentarer