Get to know me Q&A pt.2

För ett ganska bra tag sen gjorde jag en slags "Q&A" inspirerat av instagramkontot @thesundaychapter, så tänkte att jag ska göra ett likadant igen fast med lite andra frågor!

Beauty Q&A

Favoritsminkning: Brukar inte variera min sminkning så mycket. Antingen är jag helt osminkad eller så har jag en "fullfacemakeup" haha. Och när jag har det brukar jag köra på en vingad eyeliner, röd/orange/brun ögonskugga, mycket highlighter och bronzer, långa fransar.

Favorit hudvårdsmärke: Typ aco? Det är det jag har nu iallafall och det funkar jättebra för mig.

Produkt jag inte kan leva utan: Antar att fransförlängning/lösfransar inte räknas, annars hade jag valt det. Jag brukade säga eyeliner, men jag har faktiskt avvänjt det lite det här året och har varit utan många gånger. Så kanske borde säga något annat. Kanske ögonbrynsprodukter då mina naturliga ögonbryn är obefintliga.

En produkt jag ogillar: Typ rouge. Har knappt använt och när jag väl gjort det har jag inte passat i det.

Favorit ställe att handla smink: Jag beställer ju hem allt smink, från typ cocoapanda och nordicfeel haha. Om jag handlar smink blir det väl på kicks eller H&M. Så inte jätteavancerad är jag där. Men sephora är ju alltid kul att komma till haha.

Self love Q&A

Ett personlighetsdrag jag gillar med mig själv: Detta både ogillar jag och gillar egentligen. Men jag analyserar verkligen ALLT. En stor anledning till att jag sover väldigt lite om nätterna är för jag ligger och tänker på tusen saker och vrider och vänder på allt, har så mycket tankar inom mig hela tiden. Och som sagt detta är både bra och dåligt. Det kan vara jobbigt att övertänka saker ibland och överreagera hehe, kan ibland känna mig lite väl dramatisk liksom och något som jag reagerat på kanske den andra inte ens fattat. Men jag tycker samtidigt det är bra att jag har den egenskapen, det har t ex gynnat mig väldigt mycket i skolan haha då min förmåga att kunna analysera och reflektera lett till bra betyg ;-) Det gör också att jag kan vara mer förstående och se saker från olika perspektiv, vilket kan vara en fördel i relationer.

Ett fysiskt drag jag gillar med mig själv: Mina läppar.

En sak jag är väldigt bra på: Jag tycker att jag är bra på att lyssna (hoppas de som känner mig håller med annars blir det lite stelt haha).

Något som gör mig lycklig: Att umgås med mina vänner, då mår jag alltid bra <3

Fun facts about me:

Älskar att stalka på Instagram: Alice Stenlöf, älskar hennes stil och hennes bilder, går ofta in där för att leta inspiration haha.

Jag spenderar mest pengar på: Energidrycker tror jag...

Jag lämnar aldrig hemmet utan: Ja min powerbank och mobilladdare då min mobils batteri håller i ca 30 min :-)

Jag önskar jag kunde bo i: LONDON!

Jag önskar jag kunde träffa: Beyonce hehe (originellt).

Mina 3 mest använda emojis: ❤️👍😍 (oftast i oseriöst syfte lol)

Det senaste....

Låten jag lyssnade på: Hurt you av The Weeknd.

Jag åt: Två mackor med skinka och ost.

Sms:et jag fick: "Jaaa okej haha".

Jag köpte: Pastasallad.

Resan jag var på: Köpenhamn, åhhh saknar :( Vill resa med mina gummor igen<3

Favoritmodekonton på instagram:

Favorit modekonto: Ni får lite tips på modekonton nu då jag inte kan välja en hehe. @emitaz @josefinekstroms @frejawewer @alicestenlöf @tesschristinexo @emiliarengifo. Glöm inte att följa mig också ;-))) @hildaboman

Garderob jag vill stjäla: @louisejorge !!

Bäst foton: @lovisabarkman Ääälskar hennes fotostil!

Bästa instastories: @andreaviktoria skönaste influencern<3

Någon jag önskar jag kunde träffa: Ja asså jag följer ju modeinfluencsers på Instagram av en anledning och det är ju för att få modeinspiration hehe, så ingen speciell som jag önskar jag kunde träffa egentligen. Men inom modeinfluencervärlden gillar jag Andrea Hedenstedt och Mathilda Lundqvist väldigt mycket då jag tycker de verkar jordnära och "äkta"!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229