Get to know me frågoor

Hittade denna listan på denna tjejs blogg och tyckte den var lite rolig, det var ett tag sen jag gjorde ett sådant här "get to know me" inlägg, så nu kör vi!

1. Fullständigt namn?

Hilda My Boman.

2. Längd?

Ska jag vara ärlig vet jag faktiskt inte exakt, i mitt pass är jag 171 men det var för tre år sedan, så jag brukar säga att jag är 172 haha då jag tror jag blivit längre :-)

3. Hur bor du?

Jag bor med min familj i ett hus här i Linköping.

4. Vad är din civilstatus?

Singel.

5. Har du syskon?

Jag har en lillebror som är 17 år!

6. Vad jobbar du med?

Inom äldrevården/hemtjänsten.

7. Vad stod det i ditt senaste sms?

Var är ni? - från mamma haha.

8. Vad ska du göra idag?

(Detta inlägg är skrivet igårkväll så vi får se om jag håller till mig planerna) Tanken är att ta en löprunda här i Spanien, sen äta frukost, och sen ska vi ta bilen till någon affär och köpa med lunch. Sen blir det stranden hela dagen, ta det lite lugnt framåt eftermiddagen förmodligen och sen äta middag ute på kvällen!

9. Nämn tre saker ingen vet om dig.

- ÄLSKAR att sjunga., finns typ inget jag gillar mer och har hela mitt liv drömt om att bli artist hahah. (detta vet i för sig vissa vid det här laget nu haha.)

- Jag blev biten av en orm när jag var liten :-) Okej detta har jag berättat för alla mina vänner men tänker att alla som läser min blogg inte vet det iallafall haha. Så mina föräldrar såg att min arm hade svällt upp enoormt mycket efter att jag hade varit ute och lekt. Så vi åkte in till sjukhuset där de konstaterade att det var ett bett från en huggorm:-) Men som tur var hade inte giftet kommit in liksom då hade jag väl inte varit här idag. Men ja detta är lite sjukt ändå tycker jag, idag är ormar min absoluuut största fobi i hela världen., finns inget obehagligare. Kanske har ett samband :-)

- Jag hade sjukt dåligt självförtroende och självkänsla när jag var yngre, och med det menar jag väl typ mellanstadiet/halva högstadiet. Asså fyy vill inte ens tänka på det. Var bara så himla osäker, blyg, föll för grupptryck, kunde inte stå upp för mig själv, hade massor kroppkomplex. Asså ae, är såå glad för vart jag är idag och hur ändå bra självförtroende jag fått och hur stark jag blivit i mig själv. Man önskar bara att ens 13-åriga jag hade vetat att det kommer bli bättre liksom.

10. Vad spenderar du mest pengar på?

Energidrycker köper jag ju literally varje dag, men annars spenderar jag väldigt mycket pengar på kläder vilket ni som följer min blogg nog förstått vid det här laget haha.

11. Vad är din favoritägodel?

Min telefon antar jag, skulle ju inte klara en minut utan den tyvärr. Men om man inte får välja den, mina beats hörlurar. Går inte en dag utan att jag använder dem.

12. Om du vann en miljon, vad skulle du göra då?

Bara ta mitt pick och pack och dra till Arlanda direkt, flytta utomlands till New York, Los Angeles eller London och sen bara leva life :-) Självfallet ta med en vän eller vänner också så man inte blir ensam.

13. Har du några piercingar/tatueringar?

Hål i öronen är det enda jag har, fyfan vad tråkigt. Jag vill gärna tatuera mig faktiskt, men det har bara inte blivit av än då jag inte vet exakt vad jag vill göra. Så det är något jag funderar lite på nu, vi får se när och om det sker.

14. Favoritlåt just nu?

All the Time - Zara Larsson

15. Hur är ditt mående just nu?

Just nu mår jag bra, har varit lite sisådär de senaste veckorna då jag känt mig lite seg och motivationslös. Men nu är jag ju i Spanien och har en vecka med familjen och sen en vecka med vänner framför mig, så nu känns det inte så farligt ;-) Behövde verkligen komma bort lite just nu känner jag så det ska bli såå skönt att släppa vardagen där hemma för två veckor.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229