Gårdagens outfit och middag

Innehåller affiliate-länkar

Gårkvällens outfit och sminkning. Har brist på kläder som passar för vädret nu så fick ta det jag hittade som inte såg alldeles för basic ut hehe.:)) Toppen är mammas och är köpt på en marknad i Spanien, men har gjort om den lite. Och mina för tillfället favorit jeans från asos . Till detta en jeansjacka från nelly och vita nike sneakers. Gotta loove denim on denim, föredrar dock när både jeanstygen matchar i färgen vilket inte riktigt mina jeans och jeansjackan gjorde men aja.

Och gårkvällens goda middag!

Igår hade jag en ledig dag och spenderade den till att ta det ganska lugnt. Det enda märkvärdiga jag gjorde på dagen var att träna, annars inget speciellt. På kvällen åkte jag in mot stan och träffade Louise, vi åt middag på ett av mina nya favoritställen i stan, Hörnan. Har ätit både sallad och hamburgare där och båda är jättegott, och igår blev det en hallomiburgare. Vi satt där i flera flera timmar och bara pratade, var väldigt mysigt, vi har ju inte setts på flera månader vilket är sjukt. Jag kom iallafall hem vid ca halv 12 och gick då och lade mig direkt. Skulle nämligen upp vid 06:00 dagen efter, alltså idag. Imorse hade jag nämligen ett jobbpass vid 07, men ett kort pass dock så slutade redan vid 11, väldigt skönt!

Har inte jobbat mycket den här veckan faktiskt, vilket kanske var bra för nästa vecka jobbar jag inprincip varje dag, och börjar 07 varje dag... får se hur det ska gå. Men annars idag så har jag tagit det lugnt sedan jobbet och just nu försöker jag få energi genom att dricka en av de nya smakerna av Amino Pro, dricker just nu "fizzy bottles" och den är precis lika god som jag föreställde mig. Ska iallafall snart ta tag i ett träningspass, därav att jag behöver energi hehe. Men ja utöver det har jag inga planer för dagen eller kvällen, har ett låångt jobbpass imorgon så lika bra att jag tar det lugnt idag och ikväll. Hoppas ni får en fortsatt bra helg så hörs vi senare <3

Gillar

Kommentarer

IrisAlvarez
IrisAlvarez,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229