Gårdagens outfit och biokväll

Gårdagens outfit! Gick runt utan jacka hela kvällen, helt sjukt. Idag är det ju tyvärr inte lika varmt men igår var det ju skönt iallafall <3

Efter jobbet igår, på kvällen, träffade jag Hannah och Amanda. Vi åt på middag på Steves, satt på uteserveringen eftersom det var sååå varmt igår. Vi satt där i några timmar och sen väldigt spontant bestämde vi oss för att gå på bio, filmen vi såg var A Star is Born, och asså wow! Jag hade inga förväntningar alls, ärligt talat hade jag ingen som helst aning om vad filmen handlade om när vi satte oss i biosalongen, trodde det var en dokumentär först :-) Men jag hade ju fel haha, iallafall, rekommenderar verkligen alla att se den! Och jävlar vad talangfull Lady Gaga är, så fantastisk sångerska men också grym skådespelerska. Känner att jag fått en annan bild av henne efter den här filmen haha.

Efter filmen skjutsade Amanda hem mig och klockan hade hunnit bli så mycket som halv 12, vilket kanske inte är så sent egentligen men med tanke på att jag jobbade dagen efter klockan 7 fick jag lite ångest haha. Men det har gått bra på jobbet idag och har inte varit så trött som jag trodde att jag skulle vara haha. Nu har jag varit hemma några timmar och har fixat mig och chillar just nu, om ca 30 min ska jag röra mig mot bussen för att åka in till stan. Ska träffa Evelina och det blir en middag på stan igen hehe, ska bli jättemysigt att träffas iallafall då det var ett tag sen nu! Imorgon är jag ledig hela dagen, ska bli så jävla skönt, att äntligen få sova liksom haha. Så vi hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229