Gårdagen i Stockholm

Vi kom till Stockholm runt 11 tiden och det första vi gjorde var att leta reda på hotellet. När vi väl hittat det så lämnade vi av lite saker, fixa till oss och sen gick vi ut till stan. Det blev en lunch på Taco bar och sen gick vi runt på stan några timmar för shopping.

Efter shoppingen fotade vi outfitbilder och såhär såg jag ut igår. Var ganska kallt, ca 17 grader bara, så kunde inte riktigt gå utan jackan att frysa. Vad är oddsen liksom? Var 30 grader i torsdags och igår skulle det självklart bli 10 grader kallare :-)

Sedan gick vi till TGIF och satte oss, vi köpte båda en daquri. Där satt vi ett tag och lyssnade på live musik haha, samtidigt som vi lyssnade på manifestationen mot rasism, och pratade. Riktigt mysigt och vid den här tiden lyste solen också!

Vi gick sen till hotellet och tog det lugnt ett tag, förstår inte hur man kan bli så slut av att bara gå omkring och shoppa, i för sig hade vi gått upp väldigt tidigt på morgonen så det förklarade väl saken. Vi hade väldigt svårt att bestämma oss för restaurang, men tillslut gick vi mot Sturegallerian där restaurangen "Tures" ligger, rekommenderar den starkt!! Vi båda tog hallomiburgare med sötpotatispommes (om jag blivit besatt av hallomi? ja!) och det var såå gott. Där satt vi i flera timmar och bara pratade och pratade, tror inte vi gick därifrån förens 23 haha... men det var det värt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229