Gårdagen

Började dagen igår med att ta en promenad vid ån mot gymmet, drack den här nya energidrycken här ovan, något märke jag aldrig hört talas om men den var helt okej ändå. Sen gymmade jag, och tog sen bussen hemåt. Lyssnade btw på Zara Larssons nya låt och blev BESATT, så jävla bra.

Åkte hem och fixade mig, sen åkte jag in mot stan igen. Mötte upp Hannah och Amanda och vi åt lunch på Hörnan, vi kunde alltså sitta utomhus, blir helt varm i hjärtat av att uteserveringarna har öppnat nu<3 Blev jätteöverraskad då Hannah och Amanda hade köpt presenter till mig, har ju typ glömt att jag fyller om ca två veckor haha. Men eftersom Amanda åkte tillbaka till Vemdalen om några dagar och är där ett tag till innan hon är hemma, så missar hon min födelsedag. Så därför fick jag mina presenter nu. Har ju iallafall verkligen världens finaste vänner, den saken är säker <3

Vi satt där och bara pratade läänge, det var mycket som behövdes gå igenom såklart då vi inte träffat Amanda på månader. Det var lite blåsigt att sitta dock hehe, så helt perfekt var inte vädret men aja. Sen gick vi på stan ett tag och fotade outfitbilder på mig.

Och slutligen tog vi en fika på Piece of Cake innan vi skiljes åt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229