Fredagen som blev till katastrof

Igår hade jag och Hannah världens mysigaste kväll! Hon kom till mig vid 18.00 ungefär och då gick vi till Ica och handlade, sedan bestämde vi oss ganska spontant för att gå till Ming express och beställa kinamat, så jävla värt. Blev så mycket gående fram och tillbaks oxå (bor relativt nära stan så man kan gå), sen glömde Hannah sin plånbok med sina kort på Ica mitt i allt men som tur hade de fått in den där. Sen spenderade vi bara resten av kvällen åt att äta god mat, massor snacks, vi testade att göra några drinkar oxå, den ena blev god men den andra blev väldigt misslyckad haha. Vi kollade också på de två senaste avsnittet av 13 reasons why som jag inte hade sett, fyfan asså, ni alla MÅSTE se den serien.

Jag och Hannah hade en jättebra kväll igår. Men tyvärr var ju igår en mörk dag för Sverige så tankarna var ju den största delen av tiden åt något annat. Jag tror många andra precis som jag tänkte att igår skulle bli en bra dag, solen lyste, det var fredag och det var äntligen dags för ledighet, men även på sådana dagar kan hemskheter hända. Alla vet vad som hänt så måste kanske inte skriva det, men fyfan. Att vi i trygga Sverige inte ens kan vara trygga längre. Tänkte på hur många gånger man gått på den där gatan, det kunde lika gärna varit jag eller någon närstående till mig. Men mitt i allt hemska tycker jag att människor varit så fina, hur människor öppnat sina hem och visat så mycket medkänsla. Det är så fint <3 Men ber för att det här någon ska få ett slut men tyvärr ser det ju inte så ljust ut, men åtminstone att vi alla stöttar varandra är så viktigt.

Nu ska jag iaf snart ta mig ut och springa, hade tänkt gymmet men känner nog inte för det idag, Hannah är kvar här btw men hon ska åka snart. Om några timmar ska jag in till stan och träffa Louise, ska bli supermysigt!! Tror det blir en fika kanske. Sen ikväll har jag än så länge inga planer så vi får se helt enkelt. Vi hörs sen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229