Frånvarande

För er som läser min blogg ofta har ni antagligen märkt att jag varit frånvarande denna vecka, men så kan det bli ibland. Har haft fullt upp med skolan, som jag nämnt tidigare pluggade jag knappt något på lovet, vilket jag helt enkelt har fått ta igen den här veckan. Har fått dragit ner på jobbpass i veckan också. Men jag behövde det, bara fokusera på skolan. Jag känner att jag börjar komma lite mer i fas nu, särskilt med mitt gymnasiearbete vilket var det som stressade mig mest. Imorgon har jag endast en lektion på morgonen vilket är seminarium i svenska, sen slutar jag för dagen. Väldigt skönt, särskilt en fredag!

Min fredag står inte för några planer alls, eller jo, jag planerar att ta det väldigt lugnt och bara vara för mig själv. Fact about me, tycker verkligen om att vara själv och trivs bra i mitt eget sällskap, kan ibland längta efter att bara få vara hemma själv en fredagkväll och kolla på serier typ. Fast självklart älskar jag en kväll med mina vänner eller en festkväll, men har verkligen inget emot att bara vara själv ibland, tvärtom.

Känns lite tråkigt att jag inte tar några bilder just nu, och inte har jag tagit outfitbilder på hur länge som helst heller. Men när det blir mörkt vid 3 + att det är frost ute nu, sjukt kallt, då finns inte riktigt motivation till att be någon följa med och ta bilder på mig haha. Just nu vill jag bara ligga under mitt varma täcke och undvika att gå ut så mycket som möjligt typ :/ Vintern är verkligen ingen bra månad när man har en blogg, får hoppas det kan bli lite ljusare och varmare ute snart, så kanske motivationen kommer tillbaks. Men nu ska jag kolla klart på ett avsnitt av Grey's, sen läsa lite i en bok inför seminariumet imorgon och sen sova. Puss och godnatt <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229