Första balträningen och schema för V.11

Från gårdagens Mello-kväll.

Hej igen! Nu är jag hemma igen, eller aa det har jag varit i några timmar. Kom hem lite över klockan 17, och någon halvtimme senare åt vi middag, blev tacos <3 Sen har jag intervjuat mamma inför ett reportage jag ska skriva i journalistiken och håller nu på att skriva ner allt. Min kväll kommer dessvärre bara bestå av att skriva på reportaget och öva inför mitt "coachande samtal" i ledarskapen jag har imorgon...

Men som sagt så hade vi vår första balträning idag. Det var så mycket svårare än vad trodde haha, så mycket steg som man ska hålla koll på. Och nu var det lixom "the basics" vi gjorde ändå, herregud ska liksom lära mig sex danser?! Kommer få öva mycket hemma känner jag om det här ska sitta tillslut haha. Men annars gick det väl ändå helt okej, för att vara första gången lixom. Men nu kör vi mina planer inför V.11.

Måndag: Skola från 10-16, ska ha mitt coachande samtal vilket jag är så himla nervös inför. :/ Efter skolan ska jag jobba fram till 21:00.

Tisdag: Skola från 8:10-16, inget speciellt som händer i skolan direkt. Efteråt ska jag jobba igen till 21:00.

Onsdag: Börjar dagen med journalistik 8:10 och på den lektionen ska jag ha skrivit klart mitt reportage. Sen slutar jag skolan vid 11:00 redan eftersom det ska vara opponeringar men jag har ju redan haft min. Planerna för resten av dagen blir att plugga en del, kaaanske träna om jag har fixat mitt gymkort innan dess + om jag inte fortfarande är så förkyld. Annars har jag inga större planer för den dagen, skönt!

Torsdag: Skola från 8:10-16, och efter skolan ett jobbpass till 21:00.

Fredag: Tror det blir en kort skoldag som vanligt på fredagar, vet att jag slutar väldigt tidigt iallafall! Har inga särskilda planer för fredagen utan tror det bara blir att ta det lugnt, eventuellt träna och kanske plugga beroende på vad vi har veckan efter.

Lördag: Ska jobba från 13-18, sen tror jag att jag ska träffa Hannah då vi verkligen måste börja planera inför London! Vad vi ska göra vet jag inte än, men det blir iallafall återigen en lugn helg tror jag, om jag inte hittar på något på fredagen.

Söndag: Balträning igen. Kanske att jag drar till gymmet denna dag, annars lite plugg oså.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229