För jag har tagit studenten!

Dagen började redan vid 06:30 då det var dags för champagnefrukost i Trädgårdsföreningen, jag var så jävla lycklig eftersom denna underbara dag bara hade börjat och allt fantastiskt var framför mig.

Efter champangefrukosten gick vi mot skolan för att vara i klassrummet, där delade vi ut "klassens nomineringar", åt lite mer frukost, lyssnade på musik och bara taggade inför utspringet. Sen var det dags att gå till korridoren för att invänta vår tur, jag har nog aldrig varit så pirrig, taggad och lycklig i mitt liv som jag var just då.

Utspringet var klart och det var det bästa jag gjort i mitt liv, lyckan jag kände då var obeskrivlig! Möttes sedan av min fina familj och fick massor blommor och nallar osv och sen vart det massor foton som skulle tas.

Och sen var det dags att åka flak! Vilket också var bland det bästa jag gjort, det var sååå kul och sååå härligt, asså åhhh :( Utspringet och flaket var det absolut bästa på hela den här dagen.

När vi åkt klart flaket så var det dags att åka mot mottagningen, som jag och Hannah hade tillsammans. Våra familjer hade fixat så himla fint<3:( Jättefint dukat och pyntat och maten var så himla god, är så tacksam. Mina föräldrar höll även tal och då var det svårt att hålla tårarna tillbaka, fick även världens finaste presenter, blev verkligen chockad. Fick framförallt en systemkamera av mina föräldrar, det var inte vad jag hade förväntat mig. Så nu hörreni, nu ska bloggen bli bättre kan jag lova er. Måste ju leva upp till min "klassens..." ;-)

Efter att ha varit på mottagningen hemma hos Hannah i några timmar så skjutsade farmor hem mig då jag behövde vila upp mig samt fixa mig inför kvällen. Så jag vilade en stund, sen duschade jag, fixa sminket och håret och sen var det dags att dra sig mot studentmiddagen. Vi hade vår middag på Scandic och det var så himla mysigt där, vi satt så att vi såg ut lite över ån, maten var även väldigt god, framförallt förrätten och efterrätten. Folk i klassen och våra mentorer häll tal och det var en väldigt härlig stämning. Efter middagen vart det utgång, vilket jag måste erkänna var det "sämsta" på denna dag, det var för mycket folk överallt så köerna för att komma in var alldeles för långa. Plus att tröttheten började slå till så jag som hade tänkt köra "all in" (lol) drog hem vid halv 2 haha, men aja. Min student var helt fantastiskt iallafall och ärligt talat den bästa dagen i mitt liv, en dag jag lätt hade velat återuppleva.

Det går fortfarande inte att ta in att jag faktiskt har tagit studenten, men hur som helst så känns det faktiskt väldigt bra. Jag hade inte velat gå tillbaka till skolan i höst utan tvärtom känner jag mig verkligen klar med skolan, och vet ni vad? Jag fick faktiskt stipendium för "goda studieresultat", det trodde jag aldrig. Insåg då hur mycket jag faktiskt kämpat och utvecklats med mina betyg under min gymnasietid, är stolt över mig själv, mina betyg blev inte perfekta men jag är ändå nöjd. Jag hade aldrig trott för några år sen att jag skulle få det, har aldrig sett på mig själv som någon med bra betyg, men nu slog det mig att jag faktiskt har det, men det är verkligen något jag jobbat upp med åren. Men det viktigaste med min gymnasietid är att jag utvecklats och vuxit som person, är absolut inte den samma idag som jag var när jag började ettan. Och jag har dessutom fått vänner för livet tack vare gymnasiet, vänner som fått mig att utvecklas som person, så tacksam för det. <3 Nu är jag mer än redo för framtiden, vad den än har att erbjuda!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229