First day in London

Efter att det tog ett tag innan vi kom till vårt hotell och kunde lämna av allt gav vi oss äntligen ut för att hitta ett lunchställe. Blev en engelsk pub med typisk engelsk mat haha, men det var gott, och ett mysigt ställe oxå!

Nästa stopp blev Harrods. Trots att jag varit i London några gånger har jag faktiskt aldrig varit på Harrods. Herregud vad fint det var, men alldeles för dyrt för min ekonomi så att säga. Dessa pälsjackor på bilderna kostade... 90 000 svenska kronor!! Helt sjukt? Aja, någon shopping blev det såklart inte men att bara gå där och drömma sig bort om att någon gång i framtiden kunna ha råd med nåt där funkade oxå haha!
Åker ni till London måste ni besöka detta varuhus, verkligen sevärt.

Sista för idag blev Hyde park, vi hade tur i vissa stunder när solen dök upp, då var det varmt. Men så fort solen gick i moln vart det lite för kallt för att sitta ute som vi gjorde. Men huur fint som helst var det iaf!

Detta är vad vi hunnit med idag, just nu chillar vi bara på hotellrummet. Sen ikväll ska vi ut och äta, vi vet dock inte vart än men det får vi se helt enkelt.
Vi hörs senare!

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229