En tuff men bra vecka <3

Hello!! Nu var det några dagar sedan, så tänkte att jag ska uppdatera er lite om vad som hänt dessa dagar. Kortfattat: jag har typ bara jobbat. Den här veckan har verkligen varit tuff rent jobbmässigt, har sovit extremt lite och undrar fortfarande hur jag kunnat ha energi överhuvudtaget. Men nu är den här jobbveckan äntligen över. Igår träffade jag iallafall Louise på kvällen, vi åt middag på Flott och gick sedan vidare till KH där vi satt resten av kvällen innan vi drog hemåt. Blev en väldigt mysig kväll!

Det är väl typ det enda speciella jag gjort den här helgen, annars bara jobbat. Jag har varit hemma i en timme nu ungefär och tar det bara lugnt nu, är verkligen helt slut. Men senare ikväll ska jag träffa Hannah och Amanda W för en kvällsfika iallafall, så det blir mysigt.

Imorgon är jag tack och lov ledig! Ska bli så jäkla skönt, vad som händer nästa vecka skriver jag om i veckans planer inlägget ;-) Måste bara flika in att även om jag jobbat mycket den här veckan har jag samtidigt haft en riktigt bra vecka, har mått väldigt bra typ varje dag samt hittat på saker med vänner efter jobbet, så jag klagar inte! Är bara trött liksom. Nu får vi hoppas att nästa vecka blir lika bra! Ska förbereda lite inlägg nu, så får vi se om något kommer upp ikväll annars hörs vi imorgon <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229