En outfit i stormen

Att ta outfitbilder igår var verkligen en utmaning då det var storm ute, så bilderna blev ju inte de bästa. Igår var jag iallafall på stan med mamma, vi tog en promenad trots att det blåste så mycket, det var dock soligt så helt okej väder ändå. Sedan gick vi i lite affärer och avslutade med att ta en drink på Champagnebaren, ett ställe jag inte varit på innan men det var väldigt mysigt. Där satt vi ett tag och sen promenerade vi tillbaka hem.

Resten av gårdagen tog jag det bara väldigt lugnt och var hemma hela kvällen. Jag har tyvärr gått och blivit jätteförkyld, har även haft ont i halsen och huvudvärk som kommer och går. Halsontet börjar dock bli bättre men förkylningen har blivit sämre :/ Så typiskt, gick bara och väntade på att jag skulle bli sjuk dock då många på mitt jobb nu är sjuka. Men jag är iallafall tillräckligt frisk för att klara av en ny jobbvecka, vilket är det viktigaste.

Den här veckan som varit har jag verkligen bara jobbat, har inte gjort något kul alls utöver det haha. Men nästa vecka kommer se annorlunda ut då jag har lite roligt planerat också och inte bara jobb, mina planer för nästa vecka kommer upp imorgon! Nu ska jag iallafall snart ta emot en tjej som ska testa min balklänning, och resten av kvällen blir det lugnt framför serier och tv-program. Hoppas ni haft en bra helg, så hörs vi antingen senare ikväll eller imorgon!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229