En lugn helg

Mina favoriter från Mello, blev gladare än vad jag trodde jag skulle bli över att Benjamin vann haha. Vart jättenervös vid omröstningen, men det blir jag alltid även om jag inte har någon jättestor favorit.

Igår jobbade jag som sagt typ hela dagen. Sen åkte jag hem en sväng och åt kebab med min familj, någon timme senare åkte jag mot Sosso där vi hade Mellokväll, var jättemysigt! Blev sedan hemskjutsad vid 11 tiden och kollade sedan på Bron resten av natten innan jag somnade. Tycker det är så skönt att komma hem skapligt tidigt på helger ibland, att lägga sig i sängen "tidigt" och kunna kolla på en serie innan man ska sova, istället för att komma hem helt död, sliten och frusen klockan 3 haha.

Idag gick jag upp vid halv 11 och gjorde frukost, smoothiebowl och avocadomackor, asså gud vad jag älskar frukost? Skulle typ kunna äta frukost till både lunch och middag :-) Har sedan dess bara kollat på massor youtubevideor och nu kollar jag på Bron igen. Klockan 15:00 har vi vår första balträning, så nu ska jag ta det lite lugnt, fixa mig lite och sen äta lunch innan jag måste iväg. Den håller på i ca 2 timmar så kommer hem framåt sen eftermiddag/kväll. När jag kommer hem måste jag plugga resten av kvällen då jag har lite att göra inför måndag, och nej jag orkar verkligen inte ta tag i det nu :-) Får bli ikväll helt enkelt. Vi hörs senare!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229