4/1 2018

Godmorgon!

Igår gjorde jag inte särskilt mycket på dagen, vid 16:30 jobbade jag fram till 21:00. Var sjukt segt igår, var så trött och så hungrig under hela passet, så att komma hem till mat och sedan få lägga sig i sängen under mitt varma täcke var väldigt skönt. Idag har jag än så länge bara gått upp ur sängen och ätit frukost, och tar det nu lugnt framför serier.

Planerna för dagen är inga alls typ, ska träna och plugga, that's it. Mitt lov har inte varit något märkvärdigt direkt, särskilt inte nu efter nyår. Hade ett rätt så bra lov förra veckan i mellandagarna, älskar tiden under jul, nyår och dagarna där emellan. Men sen när det över känner man bara "Jaha, nudå?" typ, gillar verkligen inte den perioden som är nu, januari, februari, mars...Särskilt inte januari, måste vara den absolut tråkigaste månaden på hela året. Kallt, mörkt, skola, plugg, trötthet, inget lov och inget speciellt som händer.

Men ska försöka hålla mig så positiv jag bara kan, kan ju inte börja året med att vara negativ känner jag. Får räkna ner till sportlovet helt enkelt! Dock känner jag att något jag vill lära mig 2018 är att nöja mig mer med vardagen, och inte bara gå runt och räkna ner till helg och lov medan man bara ska överleva vardagarna. Försöka leva i nuet istället och göra de "tråkiga" dagarna lite bättre, om det nu är möjligt, får se hur det går haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229