Nytt hår!

Det blir inte riktigt rättvisa bilder då de här två bilderna togs för 3 månader sen, så mitt hår såg mycket slitnare ut och var längre idag innan jag kom till frisören, plus färgen bleknat lite och man såg liiite utväxt. Men jag glömde helt enkelt bort att be om före-bilder idag!

Och här har ni efterbilderna! Som ni ser är jag betydligt mörkare, men vi kom fram till att göra en slags ombre då min frisör trodde det skulle se snyggare ut än om jag färgade hela håret mörkt, och det hade hon rätt i. Jag är mycket mörkare nu, det ser man tydligt, men på mig passar det nog bäst att ha färger som skiftar lite. Den här gången gjorde vi inga slingor heller så det gör ju också att det ser mörkare ut. Vi får ju inte glömma att jag var ljusblond för 3 månader sen heller. ;-) Sedan klippte hon en bit också, har varit sugen länge på att ha kortare hår då jag tycker det är så jävla snyggt, ser så classy ut. Det syns kanske inte på bilden men det ser ni här nedanför.

Vad tycks? Jag älskar verkligen förändringar, och som ni kanske märker tröttnar jag ofta på mitt hår och vill göra något nytt, tycker bara det är roligt. Under högstadiet och lite av gymnasiet körde jag ett safe cart och slingade mitt hår blont jämt, sen bestämde jag mig någon gång för att bleka hela håret så då var jag helblond, tyckte inte det klädde mig alls ärligt talat. Jag trivs nog bäst i mörkare hår faktiskt har jag kommit fram till!

Gillar

Kommentarer

coconutoceans12
coconutoceans12,
Superfint!😍 nouw.com/coconutoceans12
hildaboman
hildaboman,
Åh tack!❤️nouw.com/hildaboman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229