Årsresumé del 3

September

Efter att ha haft en underbar sommar var skolan nu igång på riktigt. Vädret började gå mot höst och kallare grader och examinationerna drog igång. Hittade inte alls lika mycket bilder från september som jag gjorde i månaderna innan, men det har väl sina förklaringar. Speciella saker som hände den här månaden var att jag köpte min balklänning (inte den på bilden), hade firande av Zoe och helgen efter firande av Simon. Var också på Puls med Ellen och Amandha en helg. Så lite roligt hände ju ändå! Juste, jag skaffade ett jobb i september också, där har jag jobbat hela hösten cirka tre gånger i veckan.

Annars var det en sådär månad då jag inte riktigt kände mig helt stabil känslomässigt. Det skrev jag ett blogginlägg om om någon kommer ihåg.. Såhär i efterhand kan jag inte fatta det, att jag lät mig själv må dåligt över en sådan sak, men man kan ju inte styra sina känslor tyvärr. Men det blir som tur bättre, det vet jag ju idag. Jag hade också en slags utseendekris och kände att jag bara ville förändra hela mig den här perioden, vilket jag också gjorde sen haha.

Oktober

Jag gjorde äntligen en stor förändring och färgade mitt hår brunt, ett av de bättre valen jag gjort faktiskt, tycker det passar mig bättre. Av några dåliga val det här året gjorde jag åtminstone ett bra :-)

Jag var i Stockholm två gånger i oktober. Första gången med Stacken vilket var världens bästa dag, vi hade det såå mysigt. Inte långt efter skulle vi dit med beteendeklasserna på skolan och det var också en bra dag. Var ute på krogen två gånger den här månaden och båda utgångarna var riktigt roliga. Oktober var faktiskt en bra månad, mycket bättre än september åtminstone. Sysselsatte mig med så mycket så glömde typ bort alla känslor, kanske låter ohälsosamt men för mig är det det bästa sättet att "överleva" jobbiga perioder.

November

Säger bara en sak: PARIS!! För första gången fick jag äntligen uppleva min drömstad, och jag tror nog detta var den bästa resan i år. Sen var London och Nerja också heeelt underbart, men Paris var nog bäst. Vi gjorde saker konstant och sådana resor älskar jag, när det är högt tempo. Åt massor god mat, shoppade massor, fick uppleva sevärdheter, ta underbara bilder och ha det jättemysigt med mamma. När jag kom hem från Paris var det halloweenfest och den vart väl sådär haha, men alltid kul med temafester ändå.

När höstlovet var slut var det tillbaks till skolan. Jag måste säga att trean är absolut det värsta året jag upplevt rent pluggmässigt. Inte för att skrämma upp er som har trean framför er, men för mig har det faktiskt varit extra jobbigt på sistone. Som tur är ligger jag bra till i alla ämnen och är ganska nära mitt mål gällande vilka betyg jag strävar mot, så det är inte det, det har bara varit så sjukt mycket examinationer på samma gång. Jag festade nog ingenting i november, utan har mest bara pluggat och jobbat. Men lite roliga saker har ju ändå hänt, black friday tex och sen har jag umgåtts med vänner.

Nu är ju inte december slut så blir kanske lite konstigt att summera den månaden. Men det kommer inte hända så mycket mer de kommande dagarna ändå än att jag ska jobba, träffa vänner och fira nyår. December månad började med att jag åt på Pinchos med Evelina och Louise, supermysigt var det. Kvällen efter var det utgång och det vart jättekul verkligen! Tyvärr är det mesta jag tänker på när jag tänker på december månad; plugg. Asså jag har varit sööönderstressad över skolan, har fått som breakdowns för att jag varit så stressad. Värsta av allt måste ju vara den där jävla engelskarapporten... men nu är det över som tur är :)

Annars så har jag umgåtts med vänner lite, dock inte mycket alls, så tråkigt att man inte hinner träffa alla sina vänner. För jag är ju inte direkt ensam med att ha mycket i skolan. Sen har ju slutet av den här månaden gått åt mycket julfix och julfirande, vilket har varit så himla mysigt. Älskar verkligen julen, man blir alltid lika ledsen när det är över, samtidigt är det också skönt. För man spenderar ju såå mycket tid åt julen, så i detta nu är jag bara glad att det är över faktiskt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229