Ibland blir det för mycket

Herregud vilken dag. Den började med att jag försov mig, bara det sa något om att den här dagen skulle bli dålig. Som tur var var vi inprincip helt klara med filmen vi gör på journalistiken, så det gjorde kanske inte jättemycket. Sen rullade väl resten av skoldagen på normalt. Efter skolan åkte jag hem emellan då jag ville byta om för jag frös så mycket, sen åkte jag tillbaka till stan och gick mot bibblan. Mötte sen Hannah där och fotade först dessa bilder, sen satte vi oss i bibblan. Amanda satt med oss en stund annars satt vi själva där fram till 19:30... Och vi skrev konstant på vår engelskarapport, det är så himla skönt att den är klar nu men herregud vad mycket tid vi lagt på den där.

När vi var klara insåg jag att min buss gick om ca 5 min, så jag gick så fort jag kunde mot stan men med några sekunder så missade jag såklart bussen. Det regnade utomhus och jag var så himla trött och ville bara hem. Samtidigt kände jag en inre stress och ångest som bara skrek typ, blev så sjukt stressad helt plötsligt och jag förstår egentligen inte varför. Under dagen hade det också känts som att bara allt var emot mig också, t ex gick knapparna på min pälsjacka sönder, såna småsaker lixom. Men när det blir flera småsaker efter varandra blir det tillslut till en stor sak. Så när jag stod där på busshållplatsen i regnet och insåg att jag var tvungen att stå och vänta i 30 min på bussen fick jag typ panik. Jag bor som tur är ganska bra så att jag kan ta flera bussar hem till mig, bara att de andra bussarna måste jag gå en längre sträcka. Så tog en buss som det inte var lika långt till och fick sen gå ännu mer i regnet. Jag kände mig så stressad och trött att jag till och med började gråta. Jag förstår nu hur mycket det varit på sistone, och hur jag tror att jag kan göra allt samtidigt utan att bli sönderstressad.

Som sagt, egentligen borde jag inte vara stressad som jag känner mig. Engelskan är typ klar nu, ska bara göra lite förbättringar på mitt hål imorgon och sen göra en redovisning. Sen har jag väl en del tills nästa veckan men jag kommer ha tid att plugga inför det, så det är egentligen lugnt. Men ibland blir det bara för mycket, tror kanske att många kan känna igen sig i det. Sen har jag också sovit väldigt dåligt de senaste dagarna, trots att jag är konstant trött och knappt hinder andas, ligger jag ändå vaken på nätterna. Tror det är en stor anledning till mitt lilla breakdown idag. Jag har iallafall ätit middag, tagit bort mitt smink och ligger nu äntligen i sängen och känner mig mycket lugnare. Imorgon har jag faktiskt en bra dag framför mig. Har bara två lektioner, dock ett långt hål emellan. Sen på kvällen är det ju balkickoff vilket jag tror kan bli jättekul, så nu tar jag nya tag och hoppas på en bättre dag imorgon, så vi hörs då! Godnatt <3

Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,
snygga bilder! nouw.com/starofusa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229