Trött och irriterad

Mitt ansiktsuttryck på dessa tre bilder representerar väldigt bra hur jag har känt idag. Konstigt nog hade jag dock en jättebra morgon. Gick upp i tid och tvättade håret, sedan firade vi mamma med sång och presenter, och efter det hade jag jättelång tid på mig att fixa mig. Så jag blev nöjd med mitt smink idag vilket sällan händer haha.

Men sen när jag kom till skolan kände jag mig bara på allmänt dåligt humör och jag har gjort det hela dagen. Är 99 % säker på att det har att göra med min pms men ändå. Har också känt mig mer och mer stressad under dagens gång när jag insett hur mycket vi har i skolan framöver. Vet verkligen inte hur det ska gå ihop sig, samtidigt har jag varit för envis om att jag måste tjäna pengar så har bokat in fler jobbpass än vad jag har tid med också... så ja tiden fram till jullovet kommer verkligen bli utmattande.

Jag kom iallafall hem vid ca halv 5 idag och har sen dess ätit lite och tagit det lugnt. Planer för resten av dagen/kvällen är att plugga lite, chilla och äta middag med familjen för att fira mamma. Grattis ännu en gång till min fantastiska mamma <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229