Veckans schema

Jag både älskar och hatar söndagar. Jag älskar dem för att man bara kan ligga i sängen hela dagen och kolla på serier utan att känna att man "borde" göra något haha. Men samtidigt innebär det att helgen är slut + att jag inte kan kolla på serier hela dagen utan måste faktiskt plugga också. Då jag jobbar både måndag och tisdag är mitt mål att försöka bli klar med en svenskainlämning, tror inte det kommer hända dock haha. Den ska in på fredag så det är lugnt egentligen, men hade varit skönt att bli klar idag.

Min vecka kommer iallafall se ut såhär:

Måndag: Har faktiskt bara en lektion och den är på eftermiddagen, dock ska jag komma till skolan tidigare då vi ska göra en ledarskapsuppgift. Efter detta har jag ett jobbpass till 21.00 som vanligt.

Tisdag: En ganska vanlig skoldag. Dock slutar jag inte 16.00 som jag brukar utan istället 14.00 då min sista lektion är inställd. Sååå skönt. Denna dag/kväll jobbar jag också.

Onsdag: Kort dag i skolan. Sen är jag "ledig" resten av dagen och då ska jag passa på att plugga, måste också göra lite ärenden på stan.

Torsdag: Går i skolan till 16.00. Den här dagen fyller mamma år så då ska vi fira henne, vi ska antagligen gå ut och äta på någon restaurang så det ska bli jättemysigt.

Fredag: Oklart hur skoldagen ser ut, standarden för fredagar på sistone har varit att jag antagligen varit ledig eller bara haft en lektion typ. Men det är ju Black Friday den här dagen så då ska jag och Hannah gå på det. Kvällen är inte planerad.

Tar inte helgen då jag inte har planer för den ännu, så det får vi se hur det blir med.

Gillar

Kommentarer

Elinwallman
Elinwallman,
Så snygga jackor!nouw.com/elinwallman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229