Det tråkiga vardagslivet

Från en helt underbar dag och en underbar utsikt i Paris. Herregud vad jag saknar det där alltså.

Vad trött jag ääär. Igår hade jag en såå utmattande och jobbig dag, gick i skolan från 8-16 och avslutade dagen med ett prov. Direkt efter provet var det bara raka vägen mot jobbet för att jobba till 21, men jag överlevde. Med otroligt lite sömn lyckades jag ändå ta mig upp vid 6.30 imorse. Hade halva journalistiklektionen, sen gick vi mot bion då vi skulle se på filmen Moonlight med skolan idag. Asså WOW, den var så himla bra verkligen. Kan inte fatta att jag inte sett den tidigare? Efter att den vunnit en Oscar liksom. Rekommenderar er alla som inte sett att se den, en fantastisk film som väckte många känslor.

Efter detta stressåt vi lunch, sjukt äcklig lunch för den delen också... och sen var det bara en lektion kvar för mig. Så jag slutade vid 1 idag som alltid på onsdagar vilket jag lever för. Åkte sen hem och tog det lugnt ett tag, tog en nap som skulle varit 20 min men som blev 50 min. Sen har jag äntligen gjort klart mitt jobb jag har från pappa, så skönt. Har också pluggat vilket jag ska fortsätta med ett tag nu.

Så ja där har ni mina två senaste dagar. Sjukt ointressanta och tråkiga, men så ser ju livet ut när man går i skolan, pluggar och jobbar. Finns liksom inte så mycket tid över till annat i vardagen. Men snart är det ju faktiskt helg igen iallafall. Jag har sovmorgon imorgon tack och lov, dock har jag en låång dag. Men torsdagar brukar jag kunna klara av lite bättre eftersom det är så nära helg. Fredag vet jag knappt om jag har några lektioner typ haha, så det är ju skönt. Men vi hörs senare hörni <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229