Första dagen i Paris

Efter att ha kämpat för att hitta till vårt hotell åt vi lunch i närheten av där vi bor. Var väldigt mysigt och vi satt faktiskt utomhus till och med, var inte alls kallt. Kan säga att det inte alls är enkelt att hitta i en ny stad. Jag och mamma är väldigt vana vid London och vet typ utantill hur allt där funkar, men i Paris har vi ingen koll. Men jag tror vi lär oss snart, det är ju alltid extra svårt första dagen.
Efter lunchen tog vi tunnelbanan mot området Mont Martre, det är även där vi bor men vi skulle åka och kolla på kyrkan Sacré Coeur vilket är den på alla dessa bilder, det var verkligen så himla fint.
Vi promenerade sedan hem mot hotellet och stannade på vägen och tog en drink, tog en Teqila Sunrise och det var jättegott.
Detta vart kvällens outfit och invigde också min basker som jag köpte idag haha, kände mig lite fransk :D Skojar inte med att det verkligen är massoor som har baskers här i Paris, så det är inte bara en myt. Det vart en enklare middag ikväll så jag åt crepes med nutella haha, men det funkade. Vi kom till hotellet ganska tidigt och har sedan dess kollat på Temptation Island och ska nu sova. Det har varit en lång dag med mycket resande, så ska bli väldigt skönt att sova. Imorgon har vi ett fullspäckat schema så det vill jag vara pigg inför. Vi hörs imorgon, puss och godnatt <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229