Äntligen är det dags!

Två bilder från Stockholm på mig och bästis som jag ska vara borta från i 10 dagar eftersom vi båda kommer vara utomlands :(

Klockan är nu halv 6 och det är kolsvart ute? Men antar att det har att göra med att klockan ändrades idag. Usch orkar inte att det ska vara mörkt vid klockan 4 framöver, man blir så mycket tröttare snabbare. Men iallfall, idag har jag haft en produktiv söndag. Hade ställt klockan på 8.00 då jag skulle beställa en jacka från Linn Ahlborgs kollektion, och jag lyckades få tag i en så jag är väldigt glad, är så taggad på att få hem den. Sen låg jag i sängen i några timmar och kollade på min nya favoritserie "Rupauls dragrace", finns på Netflix.

Senare tog jag en promenad igen då det även idag var jättefint väder ute. Hade tänkt springa först men kände inte för det hehe. Sen har jag spenderat typ hela dagen åt att städa mitt rum, det tog sin tid kan jag säga. Har också packat men är inte riktigt klar än så ska fortsätta med det snart. Ikväll blir det att gå och lägga sig tidigt då jag ska upp vid typ 3 inatt, kan inte fatta att vi åker till Paris imorgon, är så taggad!!! Paris är verkligen min drömstad, så är så glad över att jag ska dit <3 Men vi hörs imorgon, eller senare ikväll vi får se om jag plötsligt känner för ett till blogginlägg, det lär märkas ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229