Dagens lista

Dagens humör: Glad och taggad för att det äntligen är höstlov! (har inga lektioner imorgon)

Dagens borde: Egentligen ingenting särskilt faktiskt men borde kanske skriva lite mer på min GA-skiss då jag fortfarande inte är klar och det var ju mitt mål.

Dagens frisyr: Utsläppt och vågigt, hann inte göra någonting med mitt hår imorse så helt mitt naturliga för en gång skull haha.

Dagens klädsel: Svart blus, svart volangkjol, svart bälte, svart pälsjacka och uggs

Dagens planer: Eftersom jag skriver detta på kvällen berättar jag istället vad jag gjort idag. Jag har gått i skolan från 8-4 och kämpat på, efter det mötte jag upp Evelina och Louise på stan och vi åt på Flott, sedan tog vi en promenad innan vi alla åkte hem. Kvällen ska jag spendera framför serier.

Dagens materiella vill ha: En leopardmönstrad pälsjacka!!! (lutar åt att köpa den från Linns kollektion på söndag hihi)

Dagens funderingar: Har haft många funderingar idag men så är det alltid i mitt liv haha. Jag har funderat på huruvida det är värt att åka till Norrköping imorgon på halloweenfirande då det kommer gå ut lite pengar, men tror jag har kommit fram till att jag ska dit. Har också funderat på vad min budget för shopping ska vara i Paris, är ju i stoort behov av nya kläder men måste samtidigt spara pengar. Hmm...

Dagens beroende: Detta är väl inte just "dagens" beroende men ett beroende jag har just nu är godiset smash! För er som inte smakat har ni missat något kan jag säga, det är sååå gott haha.

Dagens tråkigaste: Skolan var väl inte jättekul direkt, hade en lång dag med långa lektioner.

Dagens längtan: Halloween men framförallt Paris.

Dagens låt: "Vågorna" av Sabina Ddumba

Lista tagen från http://andreahedenstedt.se. Detta var kul faktiskt! Lite annorlunda mot vad jag gör i min blogg, ska nog fortsätta göra den här listan eller liknande lite då och då.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229