Chill dag och helgens planer

Har verkligen tagit det mer lugnt idag än vad jag borde känner jag, men gud vad skönt det har varit. Hade endast två lektioner idag och slutade sedan vid 1. Har sen dess varit hemma och bara legat i sängen, kollat på serier och planerat lite inför Paris. Har pluggat också faktiskt men inte lika mycket som jag kanske borde gjort. Gymnasiearbete-skissen blev framskjuten till efter lovet men är jag smart gör jag den nu istället, så det är väl målet innan jag går på lov. Filosofi-utkastet känner jag mig ganska klar med iaf så det är ju skönt.

Imorgon är det torsdag och den sista långa skoldagen innan höstlovet. Men det kan jag nog stå ut med tror jag, efter skolan ska jag träffa Evelina och Louise oxå så då har jag något att se fram emot under dagen, vad vi ska göra är ytterst oklart haha.

Planer för helgen då? På fredag har jag en kort dag i skolan, sedan ska jag bara vara hemma hela dagen och ta det lugnt. På kvällen är det dags för halloweenfirande 1 då jag ska till Norrköping. Min plan är att vara djävul vilket känns lite tråkigt då jag var det förra året, men de grejerna jag köpt till min "riktiga" utklädnad kommer inte komma förrens nästa vecka, så den utklädnaden tar jag till en fest jag ska på helgen efter istället. Men skönt att kunna ta från det jag har hemma iaf, vill helst inte spendera massor pengar på halloween, känns lite onödigt om man ändå inte har tänkt klä ut sig till något mer "speciellt". Lördagen och söndagen är helt utan planer men jag tror inte heller jag ska göra något då jag vill ladda upp inför Paris, hinna ta det lugnt och vila samt packa oså. Men jag längtar väldigt mycket till denna helg iaf!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229