För lite tid

Nu var det evigheter sen ni hörde något från mig här på bloggen känns det som! Inte för att ge massor ursäkter nu men jag är verkligen inne i den stressigaste perioden, eller det kanske faktiskt är en giltig ursäkt? Den här veckan har jag spenderat åt att plugga och jobba, tiden jag haft över har gått till att försöka vila så jag inte tröttar ut mig alldeles för mycket. Grejen är att jag håller på med två jobb parallellt just nu varav det ena har deadline, så därför är det lite extra stressigt just nu. Det ena jobbet är mitt vanliga och det andra har jag från pappa, om någon undrade.

Så det spenderade jag en ganska stor del av fredagen åt, sen tog jag det bara lugnt på kvällen. I lördags, alltså igår, jobbade jag på mitt vanliga jobb, sen var det släktfest på kvällen vilket var jättetrevligt! Idag tog jag en lång sovmorgon och sen var jag sjukt oproduktiv hela förmiddagen, insåg sen hur mycket jag faktiskt hade att göra så min eftermiddag och kväll har varit väldigt slitsam. Nu har jag iaf precis smörjt in med mig brun utan sol och väntar på att Temptation Island ska börja.

Jag står tyvärr inför en ytterligare stressig vecka med mycket plugg och jobb framför mig. Men åtminstone börjar det närma sig alla roligheter som jag är så himla taggad inför, så det kommer nog bli lite lättare att ta sig igenom den här veckan förhoppningsvis! Ska försöka blogga så mycket jag kan i veckan iaf, hade jag fått välja hade jag lagt all tid på det men det går ju inte tyvärr :( Aja, hoppas ni haft en bra helg så hörs vi

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229