Tillbaks i Stockholm

Outfiten jag hade i Stockholm igår.

Igår var jag alltså i Stockholm med skolan, det var vi som går sam beteende som fick åka så min och Hannahs klass. Vi åkte väldigt tidigt på morgonen och när vi kom fram gick vi på två museum, Tekniska museet och etnografiska, det tekniska kan ha varit det tråkigaste jag varit med om i hela mitt liv men det etnografiska var bättre.

Efter detta hade vi fri tid i Stockholm ganska länge så då gick vi runt i affärer och avslutade med en tidig middag på Vigårda. Första gången jag äter där och jag blev inte direkt positivt överaskad, maten var väl god men inget speciellt, men miljön var väldigt jobbig. Det var jättemörkt så man såg ingenting och det var alldeles för mycket ljud där inne. Så när vi hade ätit klart satte vi oss utanför på deras uteservering och det var mycket bättre, lite kallt men mycket mysigare.

Efter middagen tog vi oss till Dramaten där vi skulle kolla på "Anna Karenina". Den var bättre än vad jag trodde den skulle va men den var 3 h lång... och jag klarar verkligen inte av att sitta still sådär länge så det vart väldigt jobbigt i slutet. Sen åkte vi iaf buss hem och var inte hemma förrens ca 1 tror jag.

Idag jobbar jag från 13-18, så jag ska nu ta det väldigt lugnt fram tills dess. Efter jobbet blir det hemåt för att fixa sig och äta något till middag för sen blir det utgång! Och tack och lov jobbar jag inte imorgon så behöver inte tänka på att jag ska upp tidigt eller så. Hoppas ni får en bra lördag så hörs vi senare <3


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229