Schema för v.41

Ännu en jobbdag avklarad och idag var det väldigt segt på jobbet, men nu är jag hemma, eller aa det har jag varit i ca 2 timmar. Har sen dess bara tagit det lugnt, ätit middag oså. Just nu sitter jag framför teven med mamma och kollar på Wahlgrens värld och resten av kvällen kommer nog bara gå ut tevetittande. Ska kolla igenom mitt svenskatal emellanåt också. Men tänkte att jag kör veckans schema.

Måndag: Börjar 13.00, men planen är att gå upp lite tidigare för att plugga. Har två lektioner sen ska jag jobba från 16.30-21.00. Resten av kvällen måste det bli lite plugg.

Tisdag: En lång dag i skolan från 8.10-16.00 (aka 15.00 då min sista lektion är mental träning och vi får alltid sluta typ en timme tidigare). Efter skolan är det jobb igen samma tid som måndagen. Och samma där så kommer kvällen spenderas åt plugg.

Onsdag: En kort dag i skolan tack och lov. Men all tid efter skolan kommer gå åt att plugga. På kvällen ska jag på bio med Evelina och Louise!

Torsdag: Lång dag i skolan, efter skolan ska jag bara plugga då en sociologiinlämning ska in denna kväll och känner jag mig själv rätt kommer jag sitta till 23.59 :-)

Fredag: Jag ska återvända till huvudstaden igen haha, men denna gång ska vi dit med klassen. Vi ska gå på två olika museer tror jag och sen ska vi till Dramaten. Men vi kommer också få fri tid så det ska bli kul!

Lördag: Jag jobbar på dagen men på kvällen vill jag gärna hitta på något, får se vad det blir!

Söndag: Absolut inga planer vilket känns väldigt skönt, ska bara chilla! (antagligen plugga oxå)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229