En perfekt dag i Stockholm

Mina fina vänner och så lite outfitbilder. Känner fortfarande inte igen mig själv med hårfärgen, och tror det är samma med mina vänner haha, fick höra flertal gånger under dagen "men gud jag trodde du var någon annan" typ hahah. Men innan dessa bilder hade tagits hade vi spenderat hela förmiddagen åt shopping och sen lunch på Max. Jag gick loss på Zara haha så min shopping slutade typ där, behövde lugna ner mig lite sen kände jag.

Middag åt vi på Panefresco vilket var första gången för oss alla, och asså åhh vad jag älskar den restaurangen. Maten var hur god som helst, personalen var sjukt trevliga, snabb service och miljön var jättemysig. Rekommenderar denna italienska restaurang starkt!

Jag hade verkligen en helt perfekt dag igår, var länge sen jag mått så bra som jag gjorde igår! Att bara släppa allt för en dag, allt plugg och tråkigt i livet, till att bara shoppa, vara med sina bästisar och äta god mat. <3 Det enda negativa som hände igår var tågresan hem haha, vi hade inte bokat platser så vi satt i en trappa i en trång ingång tillsammans med typ 12 andra människor. I mer än 2 timmar :-) Aja, värre saker finns ju.

Idag är jag ledig igen vilket ska bli så skönt. Idag har jag en del jag måste få gjort. Jag måste plugga, bland annat skriva klart mitt svenskatal, gå ut och springa, lägga upp lite annonser, hämta ett paket, skicka ett paket, städa min garderob och fixa lite blogginlägg. Ikväll ska vi fira Amanda så ska först hem tilll henne och sen blir det utgång, ska bli jättekul!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229