Mina favoritpodcasts

1: Denna podd är väldigt ny och är av Michaela Forni och Michaela Hamilton. Jag kommer ihåg när Forni hade en podd med Dasha för några år sen och den var mitt syre haha, brukar gå tillbaks och lyssna på den ibland för den är såå bra. Men nu har hon en ny med Hamilton och båda två är så himla härliga. Av vad jag har förstått så inrikar den sig mycket på kärlek vilket de verkar vara experter på, de två första avsnitten handlar om det iaf. Stort tips!

2: Denna podd är av Louise Jorge och Tilde Karlsson, två tjejer som är lika gamla som mig, alltså 99or. Louise har en youtubekanal och blogg som jag följer, tycker hon har såå himla snygg klädstil men även en härlig personlighet. Deras podd är jättebra, de pratar mycket om vardagen som tonåring/ungdom, mycket om killar, fester och sådant. Jag tycker det är en väldigt underhållande podd då man kan relatera en del!

3: Denna podd tror jag få har missat men den är av Mia Skäringer och Anna Mannheimer. Deras podd baseras mycket på humor, det är sällan jag lyssnar på deras podd utan att skratta kan jag säga! Men även allvarliga saker tas upp i deras podd, det är en bra blandning helt enkelt!

4: Denna podd är av tjejerna Amanda och Anna (vet inte efternamn) och den handlar helt enkelt om sex. De pratar väldigt öppet om det och i en del avsnitten bjuder de in en "återvinning", alltså någon de själva har legat med och så pratar de lite om det oså. Tycker detta är en väldigt underhållande podd och även viktig då det inte är vanligt att kvinnor pratar öppet om sex, det är ju annars ganska tabu.

5: Denna podd har följt med mig i såå många år nu, måste varit typ 14 år när jag började lyssna på denna? Den är iaf av Andrea Hedenstedt och Matilda Lundqvist. De pratar om allt möjligt, men mycket om vardagliga problem, feminism, mycket pepp, och bara allmänt roliga och intressanta ämnen. Det jag gillar med deras podd är att de både kan vara allvarliga men samtidigt så är de så himla roliga. Älskar deras humor och även här brukar jag alltid skratta i typ varje avsnitt.

6: En ganska ny podcast av Lady Dahmer. Tidigare hade hon en podd med Cissi Wallin som hette "Penntricket", tror få har missat den. Den var mitt liv verkligen, lärde mig så mycket av dem och om feminism. Men även den här podden handlar om feminism och ämnen kring det. Det är lite olika personer i varje avsnitt men vanligtvis bjuder Lady Dahmer in sina vänner där de diskuterar om olika ämnen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229