Händelserik helg

Bloggade aldrig igår men jag hade fullt upp hela dagen så fanns inte riktigt tid. Men jag kan berätta nu vad jag gjorde i fredags och igår istället! I fredags var jag ju på Puls med Amandha och Ellen vilket var jättekul, enda var väl att man inte kände så många där och alla som var där kände varandra lixom. Men själva nattklubben var så mycket bättre än de i Linköping. Jag kom hem vid ca 3 och somnade inte förrens typ 4. Men ändå var jag helt ok pigg på morgonen dagen efter.

Jag och mamma åkte till Bröllopshuset där jag testade balklänningen igen, och vet ni vad? Jag köpte den! Det känns så skönt att ha det gjort, nu behöver jag inte stressa över det längre. Och jag är såå kär i min klänning, vill ha på mig den hela tiden hihi. Sen mötte jag upp Hannah på stan och vi umgicks lite innan vi gick mot jobbet, jobbade 5 h igår men tiden gick oväntat snabbt så så jobbigt var det inte.

Efter jobbet mötte vi upp Amanda på stan och vi åt sen middag på Flott (igen), vår plan hade ju varit att ha en myskväll hemma hos mig bara men det slutade med att vi bara gick runt på stan i några timmar haha och sen åkte vi alla hem till var för sig. Men det vart en jättemysig kväll iaf.

Idag ska jag jobba hela dagen igen, måste faktiskt åka hemifrån om redan en timme och jag ligger fortfarande i sängen :/ Men jag är så sjukt trött, har inte riktigt hunnit ta det lugnt på hela den här veckan eller helgen, så längtar tills ikväll när jag bara kan lägga mig i sängen framför någon serie. Men hoppas ni haft en bra helg, min har varit hur bra som helst men väldigt hektiskt haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229