Drunknar i plugg

Lite kontrast mellan de bilderna känner jag ;-) Men hej på er! Söndag idag och den har jag spenderat hela dagen i mitt rum framför en dator, jättenice en sån här dag när solen skiner ute. Men jag har inte riktigt haft något val, var tvungen att jobba vilket har tagit inprincip hela dagen. Och nu måste jag ta tag i min etikuppsats, mitt mål var att lämna in den idag men vet inte om det målet är så möjligt längre. Ska försöka åtminstone. Jag känner att jag verkligen måste ut och röra på mig nånting idag så lär ändå bli en promenad eller löprunda sen oavsett om etiken blir klar eller inte.

Just nu gäller det verkligen att lägga upp och planera pluggandet, jag har nämligen åtta exminationer fram tills skolan slutar. Så ett tips, gå inte Folkunga sam beteende :-) Skämt osido, antar att många skolor har samma, men man blir ju lite sur att de verkligen lägger allt såhär i slutet. Får se hur bra jag kommer lyckas med allt, men min strategi är väl att ta en eller två saker i taget.

Vi får se om vi hörs senare ikväll annars imorgon förhoppningsvis, nu måste jag ta tag i att plugga. Avslutar detta inlägg med lite favoritlåtar jag har atm<33

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229