De senaste dagarna

Från i fredags när vi firade Clara, vi överaskade först Clara med en välkomstdrink. Sedan lagade vi tacos, gjorde efterätt och åt massor annat gott. Vi lyssnade på massor nostalgilåtar och hade det bara väldigt mysigt!

Första bilden från gårdagen. Jag åkte till Hannah på kvällen och vi åt först middag ute på hennes altan. Sen gick vi ut och satte oss vid en bänk, åt massor gott och bara pratade. Senare kom även Amanda och Emma och joina oss, vi glömde bort tiden lite så det hela resulterade med att jag missade sista bussen hem. Eller rättare sagt trodde att det gick fler bussar, så jag fick helt enkelt sova hos Hannah haha men det var mys. Andra bilden är från förra veckan i torsdags när jag och Hannah lunchade.

Dessa bilder är från idag när jag var med Evelina och Louise. Vid lunchtid åkte jag hem till Evelina och vi spenderade tiden ute på hennes uteplats och lyssna musik, prata osåå. Detta blev vår lunch oxå hehehe, men enkelt och gott lixom så varför inte:-) Det var jättefint väder idag så det var jättemysigt att sitta utomhus<3

Sveriges nationaldag idag och det har jag firat med att ätit onyttigheter efter onyttigheter. Efter att jag varit hos Eve hämtade mamma upp mig och så åkte vi vidare till mina kusiner för lite födelsedagsfirande. Och ikväll åt vi tårta för att fira ännu mer + att min lillebror har namnsdag :-)

Som ni ser är det ända jag gjort de senaste dagarna att äta hahah, men men. Första tecknet på att sommaren börjat typ. Imorgon har jag sovmorgon, sen har jag bara två lektioner vilket bara består av betygsnack, så det är skönt. Efter skolan måste jag tyvärr plugga då jag har två inlämningar kvar som jag borde skrivit mycket mer på dessa lediga dagar jag haft...

Men hoppas ni haft en bra långhelg, det har jag, puss och godnatt <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229