Dåligt content :(

Känns som det var jättelänge sedan jag tog en vanlig selfie? Så passade på idag hehe då jag fick lite feeling :-)

Idag hade jag tänkt att jag skulle jobba, men fick inget pass idag faktiskt så jag har varit ledig. Om någon undrar så går jag på ett schema just nu, men det schemat består av typ två-tre pass i veckan, vilket jag tycker är alldeles för lite, så därför får jag som timvikarie lägga mig tillgänglig olika dagar och helt enkelt hoppas på att jag blir bokad. Vanligtivis får jag nästan alltid pass då det ofta behövs, men den här veckan verkar det inte ha varit så. Var ledig igår också och är även, som det ser ut nu, ledig imorgon. Däremot jobbar jag i helgen åtminstone.

Men idag så har jag iallafall varit hemma och tagit det lugnt samt fixat med lite grejer. Äntligen satt in alla bilder från studentvåren i ett fotoalbum och satt upp en ny ljusslinga i mitt rum tex, så lite sånt har jag gjort idag. Vid 17 tiden åkte jag iväg till gymmet och tränade och jag kom hem nyligen. Nu har jag skaffat mig ett gymkort faktiskt, vart lite desperat då jag verkligen kommit in i träningen nu och känner mig väldigt taggad på att lägga ner tid på det, men då behöver jag faktiskt ett gym jag kan gå till om motivationen ska hålla i. Blir enklare att ta sig iväg och träna när man vet att man betalat mycket pengar för kortet liksom.

Ber om ursäkt för att min blogg är jättetråkig just nu, men jag har liksom inte gjort så mycket på sistone. Mitt liv just nu består typ av att jobba, träna och sova. :-) Och outfitbilder är jag inte jättetaggad på just nu då jag klär mig fett tråkigt plus att det är så dåligt väder ute, men vi får se, finns ju andra typ av inlägg man kan göra trots att det är januari och man bor i Linköping:-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229