Dåligt bloggmood

Hehe ja man råka väl ha en liten photoshoot med sig själv i sitt rum igår:-) Asså herregud, det känns så tråkigt för har verkligen inte lagt upp bra bilder här på bloggen på typ två månader... Men det är fan inte lätt när det blir mörkt vid kl 3, lixom när ska man hinna ta bilder då? Kommer ju oftast inte hem från jobbet förens vid den tiden då det blivit mörkt liksom. Och när jag väl hittar på saker är det på eftermiddagen eller kvällen, då jag hade velat ta outfitbilder osv, men omöjligt asså.

Aja, som sagt, om en vecka åker jag till New York. Så då ska jag ta outfitbilder vaarje dag (samt tusen andra bilder). Synd att man ska behöva resa för att få bra content på bloggen under den här årstiden bara... Men känner allmänt att jag behöver göra en liten nystart med bloggen. Typ ändra design, fixa en ny headerbild (tog bort den förra för jag va så trött på den) och hitta tillbaka motivationen. Ibland finns den bara inte där liksom, och så har det vart på sistone.

Så jag hoppas jag kommer in i ett sådant mood snart där jag känner mig kreativ, får så mycket mer idéer då, men ska göra mitt bästa nu i veckan iaf:-)Nu ska jag strax återgå till jobbet, har nämligen en liten lucka just nu så därför jag passar på att skriva. Jag slutar 13:30 idag, sköönt. Och i eftermiddag ska jag åka och köpa en ny mobil haha, äntligen, den jag har nu (6s) börjar verkligen kollapsa. Det lär nog bli en 8+, hört mycket bra om den och tycker de nyaste är alldeles för dyra. Men vi hörs senare!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229