Dagens lista

Dagens humör: Ändå väldigt bra vilket nog har mycket att göra med vädret, såå härligt idag. Kan väl inte säga att jag har något att klaga på annars:-) Så ja jag mår bra!

Dagens borde: Söka fler jobb...förstår inte att det ska vara så svårt att ta tag i för mig.

Dagens frisyr: Platt och utsläppt. (och sjukt slitet har jag insett, inte klippt mig sen typ september?)

Dagens planer: Gymmade imorse, sen tog jag en promenad hem i solen, handlade lite och gjorde mat. Sen dess har jag tagit massor selfies:-) Gjort lite blogginlägg och som sagt försökt kollat upp jobb att söka. Ska snart övningsköra och ikväll ska jag ut och äta med min familj!

Dagens materiella vill ha: En jacka från nelly som aaaldrig kommer in i min storlek, får panik måste liksom ha den här jackan i mitt liv och det är nu.

Dagens beroende: Avokado, börjar gå lite överstyr då jag äter minst en om dagen, ibland två:-) Det är liksom inte det billigaste om man säger så, men nyttigt och gott är det åtminstone.

Dagens tråkigaste: Hmm...att jag inte har gjort så mycket typ. Hade lätt kunnat jobba idag lika gärna för har ju tagit det rätt lugnt. Vilket problem ändå:))

Dagens längtan: Har faktiskt rätt mycket att se fram emot just nu. Längtar tills nästa vecka då det händer mycket kul, Amanda kommer hem bland annat så kommer äntligen få träffa gumman igen liksom;-), och hela helgen är planerad för fest vilket ska bli askul. Längtar tills hela april månad, då jag t ex fyller 20 och så ska jag ju till Milano. Och så allmänt längtar man till våren kommer på riktigt. Så jaa det är ju påväg mot bättre tider nu:-)

Dagens låt:

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229