Brunch + snart sommarlov!

Shiit vad dålig jag blivit på att blogga, ber om ursäkt för det :/ Men jag tänker att jag ska ge bloggandet ett nytt försök nu när sommarlovet är här. Ska inte lova något men ska försöka mitt bästa med att uppdatera oftare! Jag har ju dock inte sommarlov riktigt än, jag har min skolavslutning imorgon. Men den här veckan har jag haft sommarlov typ för jag har bara varit i skolan i måndags.

Idag gick jag upp skapligt tidigt för att fixa mig, sen åkte jag mot Sofia för att sedan ha brunch med gänget. Som ni ser på bilderna vart det en himla massa, och herregud vad gott det var. Jag stannade där i några timmar och åkte hem vid 3 ungefär. Sen dess har jag bara chillat. Fick nu veta av mamma att vi ska gå ut och äta ikväll, och det tackar jag inte nej till haha. Antar att vi ska fira lite att vi har sommarlov (egentligen har bara min bror sommarlov haha).

Imorgon är det som sagt avslutning, den är på morgonen, sen ska jag även kolla på utspringet! Annars har jag inga speciella planer på dagen. Men på kvällen blir det party vilket jag ser fram emot jättemycket! Nu ska jag fixa mig lite inför middagen, PUSS

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229