Behöver komma bort

Har verkligen inte haft tid att skriva ett inlägg idag förens nu. Har gått i skolan från 10-16 idag vilket var ansträngande. Direkt efter skolan var det dags att jobba fram till 21. Har sedan jag kom hem ätit mat och kollar nu på tv, ska strax ta bort mitt smink och sen titta på serier resten av kvällen innan jag går och lägger mig. Har haft en sådan dag då jag känt mig extremt otagg på allt i livet, kändes som jag bara tappade motivationen helt. Får sådana dippar ibland, när ingenting får en mening helt plötsligt. Som tur är är inte dessa känslor långvariga, brukar oftast må bättre bara dagen efter. Men jag tror det har att göra med att jag är stressad över skolan just nu.

Ska ha lämnat in mitt GA om en vecka, ska ha engelska tal, seminarium i sociologi och gjort en intervju till ett reportage nästa vecka. Känner att GA går först lixom men engelska talet kan jag inte direkt skita i då jag verkligen måste kämpa lite extra i det ämnet eftersom kraven är mycket högre nu...och sociologi går det väldigt bra i just nu så vill inte dra ner mitt betyg heller. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop allt. Och sen åker jag ju till Val Thorens på fredag nästa vecka, så därför jag är lite extra stressad. Kan inte direkt skjuta upp något till lovet eftersom jag inte kommer kunna plugga på lovet alls.

Blir också nedstämd av det här vädret och bara allmänt den perioden som är just nu. Känner mig ful och tråkig hela tiden, vädret är bara jobbigt och underlättar ingenting i vardagen direkt, tvärtom. Så ja, just nu behöver jag bara bli klar med allt i skolan jag har nästa vecka, och sen bara ha semester i en vecka och leva livet. Längtar så himla mycket, om det är någon gång jag behöver komma bort så är det nu kan jag säga!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229