Att se fram emot 2018

Val Thorens

Detta har jag ju nämnt innan men på sportlovet, alltså om lite mer än en månad åker jag till Alperna med vänner för att åka skidor och festa. Är så sjukt taggad, tror verkligen det kommer bli en fantastisk resa.

London

Det här är varken bestämt eller bokat egentligen, men jag och Hannah har pratat jättelänge om att vi vill åka till London tillsammans igen (vi var där år 2015, dock var mina föräldrar med då). Så om det är ekonomiskt möjligt så åker jag och Hannah dit i vår, antagligen på typ påsklovet!

Balen

I vår är det äntligen min tur att få dansa bal! Vet inte exakt när den inträffar än eftersom vi inte fått datumen, men det blir i slutet av maj eller början av juni. Tror det kommer bli en magisk dag, längtar så mycket!!

Studentresa

Den här resan är inte heller bokad, men den är bestämd! Ska nämligen boka den om bara några dagar. Efter balen drar jag och mina tjejkompisar till Rhodos, ska bli så jävla kul!

Studenten

Hitta inga passande bilder så fick bli dessa från google haha. Men efter studentresan är det studentvecka, herregud vad jag längtar till den veckan. Och den avslutas med att jag tar studenten!!! Detta känns så sjukt och overkligt, men it's true, jag tar studenten om ett halvår (?!)

Ärligt talat är ingenting efter studenten planerat. Så allt jag ser fram emot nu händer det kommande halvåret. Men efter studenten är det sommar och då kommer jag åka på en resa med min familj någon gång, det vet jag iallafall. Annars kommer jag jobba väldigt mycket, förhoppningsvis åka på någon mer resa med mina vänner typ i slutet av sommaren! Hösten får vi se vad som väntas, men det jag planerar nu är att jobba och tjäna pengar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229