Årets första studentskiva

Hej från en numera dålig bloggare :/ Har inga ursäkter utan kan bara säga att jag ska försöka att uppdatera oftare. De senaste dagarna har det iallafall inte hänt så mycket mer än att jag varit i skolan, pluggat lite och tagit det lugnt. Åkt på världens förkylning och börjar misstänka att det är pollen...

Igårkväll så var jag iallafall på min första studentskiva, temat var som sagt masquerade och ni ser ju hur jag såg ut här ovan. Klänningen jag pratade om som jag beställde från prettylittlething, slitsen var ju alldeles för hög men mamma sydde klänningen så det vart jättebra! Älskar klackskorna men de sista timmarna av kvällen var det hemskt, hade så ont så fötterna blödde typ... men jag var ju inte direkt ensam om att hålla klackarna i handen och överväga att gå barfota om man säger så haha.

Det blev hursomhelst en jätterolig kväll trots att vi inte fick gå vidare till lokalen efter middagen, blev Platå istället och det hade väl varit roligare om kvällen blev som planerat, men man fick göra det bästa av det. Jag längtar iallafall redan till nästa skiva, som kommer ske redan nästa vecka. Idag har jag haft en kort lektion, sen har jag jobbat några timmar, ikväll är jag bara hemma och kollar på Let's Dance. Vi hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vad roligt med studentskiva! Så fina bilder 😊nouw.com/sofialissmyr
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Åh vad kul,så fina ni ser ut!!nouw.com/sarahlinnsliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229