Använd din röst!

Dagens outfit!

Idag mötte jag upp Louise på stan vid ca 13, vi gick då till Hemköp och köpte lite mat, och gick sen vidare till trädgårdsföreningen. Där satte vi oss och åt och satt där i några timmar, det var så himla varmt och soligt idag, känns verkligen inte som det är september. Snarare sommar fortfarande? Men jag klagar inte, ändå om jag börjar längta lite till man kan ha lite varmare kläder hehe.

Efter det gick vi och satte oss på Waynes, och då råkade det hända att Jimmie Åkesson skulle hålla tal på Stora torget. Så vi satt där och lyssnade på detta. Det som gjorde mig lite förvånad men mest av allt RÄDD var att det var såå många runtomkring mig som stöttade och klappade händerna, det är verkligen fler än vad man tror som röstar på SD. Och jag vet inte vad som är bäst, ska man uppmärksamma detta och försöka sprida anledningar till att inte rösta på SD, eller ska man istället försöka att inte prata om det alls?

Nu såhär fyra dagar innan valet känns det dock lite försent att övertala människor att inte rösta SD, jag tror de har bestämt sig liksom... Det här valet ska iallafall bli väldigt spännande och samtidigt nervöst, det är ju även första gången för mig att rösta. Jag tror jag har bestämt mig, men velar samtidigt lite mellan två partier. Jag vet åtminstone vilken "sida" jag står på, rättare sagt det är jag väldigt säker på, och har alltid varit haha. Men det viktigaste av allt är att man RÖSTAR, snälla gör det alla. Politik är inte enkelt, men när man har möjligheten att få använda sin röst SKA man det. Det här valet är viktigare än någonsin.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229