8/11 Dagens lista

Vi kör en dagens lista!!

Dagens outfit: Yogapants och en stickad tröja, inte roligare än så.

Dagens smink: Trots att jag bara är hemma och sen ska till jobbet har jag faktiskt sminkat mig lite idag, fick feeling helt enkelt. Concealer, ögonbryn, puder och lite röd ögonskugga.

Dagens humör: Jag mår bra! Känner mig för en gång skull utvilad och avslappnad, har annars känt mig stressad och övertrött på sistone, så äntligen.

Dagens borde: Ingenting tror jag faktiskt haha?

Dagens planer: Har tagit det lugnt än så länge och ska göra det fram till ca 15, då bär det av mot jobbet för veckans första jobbpass hehe.

Dagens materiella vill ha: En ny mobil, tror jag bestämt mig för att köpa en när jag får min nästa lön, min mobil jag har nu (en iPhone 6s) börjar verkligen sluta fungera mer och mer för varje dag, så det är nog dags.

Dagens fundering: Om jag ska lägga upp en video när jag sjunger på Instagram haha, lade upp en på min privata snapchat vilket kändes jätteläskigt men börjar ändra mig nu och tänka att även lägga upp på insta, kändes liksom inte så läskigt när jag väl hade gjort det. Vi får se..:-).

Dagens tråkigaste: Nu ska jag inte säga jobbet för en gång skull! Asså VÄDRET, vad fan är det här??? Blir verkligen irriterad, det har varit grått, molnigt och regnigt heeela veckan och ska vara det typ en vecka till. Mitt humör blir verkligen så mycket sämre av det här vädret.

Dagens längtan: Hela december månad. Advent, julpynt, julbak, julmusik... åhhh. Vill bara spola förbi hela november känner jag.

Dagens podcast: Della Q!! Alla borde lyssna på den. Den är av tre tjejer; Anna Björklund, Moa Wallin och Bianca Meyer. De pratar om typ allt och inget men tar upp väldigt intressanta ämnen, och de är även väldigt roliga, de har en del "kontroversiella" åsikter haha vilka jag inte alltid håller med om, men älskar ändå att lyssna på!! Ibland kan det vara roligare att lyssna på personer som har andra åsikter än en själv tycker jag haha.

Dagens låt:

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229