2018 årsresumé del 3

Juli

Jag och Hannah åkte till Stockholm i slutet av juni och början av juli så tar med det här också, var verkligen en sådan mysig weekend. Sådant man borde göra oftare! Sedan dröjde det typ bara några dagar och så åkte jag till Spanien där jag spenderade inprincip hela juli, en helt underbar resa. Var verkligen så avkopplande och lugnt vilket behövdes efter en sådan hektisk vår. Vi gjorde också några utflykter till bland annat Benidorm och ett vattenfall där i närheten, en av de vackraste platserna jag sett! När jag kom hem från Spanien började jag direkt på mitt nya jobb inom hemtjänsten, eller ja hade mina introduktionsdagar. Det sjuka när jag kom hem från Spanien var att det var varmare i Sverige haha, verkligen obehagligt varmt var det.

Augusti

Så när jag kom hem från Spanien vilket var i slutet av juli, började jag min introduktionsvecka på mitt nya jobb. Jobbade i fyra dagar ungefär och sen åkte jag till Köpenhamn med Hannah och Amanda på helgen. Det var, precis som de andra resorna jag gjort det här året, en sån himla rolig resa. Vi hade perfekt väder varje dag och vi hade såå kul. Varvade med att äta god mat, upptäcka Köpenhamn, gå på tivoli och festa. Rekommenderar alla att åka till Köpenhamn på sommaren! Ända nackdelen var att det var väldigt dyrt...fick leva väldigt fattigt i september kan jag säga.

När jag kom hem igen var det tillbaka till jobbet, jobbade väldigt mycket hela augusti och det var extra slitsamt i början när jag var ny. Känns så skönt nu såhär ca fyra månader senare när jag kommit in i allt och trivs! Förutom jobba så umgicks jag en hel del med vänner, vart väldigt mycket utemiddagar haha. Sen var det även stadsfestival och matmarknad i Linköping vilket självklart utnyttjades <3 Älskar augusti här i Linköping faktiskt! Då alla kommer hem igen och det händer saker hela tiden, samtidigt som sommarvädret fortfarande är kvar.

September

Denna månad hände det inte så jättemycket, det var en liten jobbig månad då jag var såå pank haha, hade ju inte jobbat något i juli så fick typ ingen lön plus att jag spenderat mycket pengar i Köpenhamn. Men iallafall så började månaden med att jag var i Stockholm med Amandha, var jättemysigt! Och resten av månaden fokuserade jag på att jobba, men också umgås med vänner. Det var fortfarande ganska fint väder så att man kunde sitta på uteserveringar. Sen får vi inte glömma den lilla detaljen att det var val i september, inte visste man där och då att det några månader senare fortfarande inte skulle finnas någon regering haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229