2018 årsresumé - del 1

Januari

Första månaden på året inleddes såklart med nyårsfirande, då vi var hemma hos mig först och åt middag, sen åkte vi vidare till en hemmafest. Vad jag minns från januari var allra mest hur förväntansfull man var inför 2018, jag hade så otroligt mycket roligt framför mig. Hade liksom en skidresa till Val Thorens, London, balen, studentresan och studenten framför mig, samt alla skivor och annat roligt som skulle hände på studentvåren. Samtidigt kändes det också ganska långt bort där och då när man var inne i allt plugg, t ex gymnasiearbetet :-) Men annars hände det inte så mycket den här månaden av vad jag minns. Det var Studentkickoff på Platens med typ alla 99or i Linköping haha vilket vart en riktigt roligt kväll, vi fick även våra studentmössor!

Februari

Nästa månad inleddes med att Hannah fyllde år, så då umgicks vi på hennes födelsedag. Vi fikade och fotade bilder. På helgen hade vi middag med tjejerna som blev följt av utgång! Annars den här månaden så vet jag att jag pluggade extremt mycket, då gymnasiearbetet skulle lämnas in. Så efter allt slit blev jag äntligen klar med det vilket var en sådan lättnad.

Och när jag var klar med det var det dags för livets resa, skulle nämligen åka till Alperna för första gången, Val Thorens. En resa som gick ut på att festa konstant hehe samt åka skidor såklart. Så otroligt vackert och också en sådan rolig resa. Tyvärr vart jag dödssjuk i slutet av resan och även om jag försökte vara med så mycket jag kunde vart det tillslut omöjligt... så fick ju spendera lite av min tid där åt att ligga i sängen vilket är så himla surt. Skulle verkligen vilja göra en liknande resa igen så jag får uppleva den utan att bli sjuk haha, men jag är väldigt glad att jag gjorde den här resan iallafall!

Mars

Våren började närma sig vilket man ser på vädret och hur jag klädde mig, är väl kanske inte ensam om att tycka att januari-mars är de värsta månaderna på hela året. Kallt hela tiden, inget roligt händer och det är alldeles för långt kvar till sommaren. Men åtminstone går man ju åt ljusare tider. I mars var det en studentfest igen och denna gång 100 dagars, kommer dock inte ihåg så mycket av den kvällen så vet inte om den var så rolig haha. Annars vart det lite utgångar här och där, Mello-kvällar och kompisdejter. Åt middag på Brasseriet med hela släkten. Och i slutet av månaden fyllde Linnéa år och då hade vi brunch hemma hos henne! Firade även påsk hemma hos oss med min morbror och hans familj. En helt okej månad men kanske inte jättemärkvärdig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229