18 januari

Hej, två dagar senare sen förra blogginlägget heh. Inte så mycket har hänt de två dagarna direkt. Igår hade jag en kort dag i skolan som vanligt, sen var jag bara hemma resten av dagen och pluggade och tog det lugnt, gick också ut och sprang i den fruktansvärda kylan men av någon anledning gick det riktigt bra. Vet inte var energin kom ifrån igår och att jag faktiskt orkade träna haha (man ba kanske för att du drack en nocco?)

Idag hade jag en ännu kortare skoldag, vilket jag inte brukar på torsdagar, slutar egentligen vid 4 varje torsdag. Men idag vara mina två sista lektioner på valfri plats, så jag slutade redan vid 12. Gick iväg till en pizzeria och åt lunch med Hannah, sen åkte jag hemåt och var hemma resten av dagen fram tills det var dags att ta sig mot jobbet.

Kom hem lite över 9 och har sen dess ätit en sen middag, tagit bort sminket och ligger nu i sängen framför serie. Ska strax stänga av och läsa Niceville då vi har sista seminariumet imorgon bitti. Jag har bara en lektion imorgon vilket är seminariumet, sen ska jag hemåt och chilla hela dagen samt förberedda mig för kvällen. Studentkickoff imorgon ju! Är faktiskt jättetaggad. Var så länge sen jag var ute och festade. Men vi hörs imorgon, (borde sluta lova sånt då jag obviously inte håller det), puss <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229