150 dagar

Bara några av mina favoriter från Camilas album <3

Idag är det 150 dagar kvar tills jag tar studenten! Hur sjukt är inte det? Kommer dock inte firas så mycket mer för min del än att stanna hemma och kolla på Grey´s, vet att det är 150 dagars fest på platå ikväll men jag orkar inte gå, är orimligt trött idag. På fredag är det iallafall studentkickoff, så har det att se fram emot istället!

Varken igår eller idag har varit särskilt märkvärdigt. Igår var jag hemma hela dagen från skolan då vi endast hade en lektion så det kändes ovärt att gå på den då den låg så sent på eftermiddagen. Fick istället en hel dag på mig att plugga och vila upp mig. Senare på dagen jobbade jag. Idag har jag haft en vanlig skoldag, slutade vid 14.00 och har sen dess bara varit hemma och pendlat mellan plugg, serietittande och en lång nap.

Resten av veckan händer det inte heller så mycket, har faktiskt en relativt lugn vecka rent pluggmässigt, hur ofta händer det liksom? Så det ska jag försöka ta vara på genom att verkligen vila mycket. Får hoppas att jag kan börja åstadkomma lite roligare inlägg + bättre uppdatering framöver, håller tummarna :-) Vi hörs imorgon <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229