Instagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildabomanInstagram hildaboman

11 oktober

På tal om hur jag sminkar mig (q&a i gårdagens inlägg), dessa bilder visar bra min favoritsminkning!

Dessa örhängen från na-kd fick jag hem idag, var i stort behov av smycken då jag har väldigt dåligt med det faktiskt. Dessa var hur fina som helst!

De senaste dagarna har jag varit BESATT av The Weeknds album My dear melancholy, lyssnar på alla låtar om och om igen och kan inte lyssna på något annat typ haha. Av någon anledning lyssnade jag inte så mycket på det när det släpptes, måste vart en konstig period haha.

Hej på er! Min dag började inte bra, då jag FÖRSOV mig, för första gången på hur länge som helst. Senast jag gjorde det var liksom när jag gick i skolan. Men som tur var hann jag med bussen och kom inte sent till jobbet. Men det är inte konstigt direkt att jag försov mig, då jag haft brist på sömn de senaste dagarna. Inatt vaknade jag upp typ två gånger, och fattade inte var klockan var, trodde liksom att jag skulle gå upp när klockan var 3. Sen måste jag helt enkelt varit så trött att jag stängt av larmen i sömnen...

Jag slutade iaf tidigt idag, vid 13:30, vilket var väldigt skönt. Efter jobbet åkte jag hem och tog direkt på mig träningskläderna för att gå ut och springa, visste att jag inte skulle ta tag i det annars om jag väl hade lagt mig i sängen liksom haha. Men det var väldigt skönt att träna, särskilt när det varit så himla fint väder idag. Verkligen det perfekta höstvädret, lagom varmt, soligt, och gula löv på träden <3

Sen dess har jag iallafall tagit det ganska lugnt. Har sminkat mig, lyssnat på lite poddar, hämtat paket, fotat till bloggen. Om lite mindre än en timme kommer Hannah och hämtar upp mig, sen ska vi vidare till Max där vi möter upp Amanda, så blir det en lyxig middag :-) Nä men fan va gott asså, är riktigt sugen på Max, och ännu mer sugen på att få träffa gummorna ;-) Imorgon är jag LEDIG, och likaså hela helgen, faaan vad skönt!!

Gillar

Kommentarer